Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 15 februarie 2017

România încolțită



Situația României este ingrată pe plan extern și pe plan intern.

În viziunea Germaniei și Rusiei (care se consideră mari puteri) trebuie să existe o zonă tampon alcătuită din: Letonia, Lituania, Estonia, Belarus, Ucraina, România, Moldova, Bulgaria și Grecia. Nu contează dorința popoarelor acestor țări și nici faptul că unele din ele se află în NATO și UE. Această teză veche a revenit în actualitate de câțiva ani și este implementată pas cu pas sub privirile noastre. Starea de haos a cuprins rând pe rând țările menționate.

Este o mare oportunitate pentru Germania și Rusia să aibă o zonă de tip „no man’s land”. Pot face afaceri „necurate” din care să le iasă profituri „curate”. Întâlnirile bilaterale germano-ruse (aproape săptămânale) s-au tot lăsat cu acorduri economice favorabile Germaniei și Rusiei, și asta peste capul țărilor Uniunii Europe.
De altfel, gustul pentru un asemenea tip de afaceri a cuprins și alte țări din Vestul Europei care acum discută pe șestache să mărească zona gri cu țările care nu fac parte din zona Euro.

Dacă urmăriți evenimentele de după 1990, veți vedea cum Guvernele Roșii au distrus prin privatizări frauduloase economia României.
Fabricile, uzinele, combinatele ajunse pe mâna „investitorilor ruși” au fost demolate și vândute la fier vechi, așa cum își dorea un prim ministru român postdecembrist. Și asta pentru că rușii nu voiau concurenți economici în România.
Companiile, băncile, pădurile și terenurile ajunse pe mâna „investitorilor germani/ austrieci/ unguri” au fost transformate într-o „vacă de muls”. Profitul obținut pe seama românului cocoșat de griji este dus în țările de origine ale investitorilor.

Cred că ați mai remarcat și amenințările săptămânale la adresa României venite din partea oficialilor ruși, precum și dojenile periodice la adresa României venite din partea oficialilor germani.

Faptul că după 27 de ani de la revoluție în România nu există autostrăzi care să lege nordul cu sudul, nici vestul cu estul și nici provinciile istorice între ele spune multe. Guvernele Trădării și-au dorit o țară slabă în care să-și permită orice.

Mai mult, ultimele evenimente ne arată că partidele politice se comportă ca niște grupuri de crimă organizată (mafii). Ce mai contează? Dacă tot fură străinii, să fure și gangsterii politici. Și de ce ar trebui să răspundă în fața legii? Că de, ei sunt „buni români”! Da, au mult tupeu politicienii ăștia români: vor să aibă liber la furat și o mai și declară deschis!

Deci, faptul că România se află în zona gri convine atât străinilor (aliați sau inamici), cât și partidelor românești. Uimitoare coincidență!

Dar, cine ar putea rezolva problema mafiilor externe și interne care își fac mendrele în România?
Instituțiile de forță, bineînțeles.

Păi, să vedem ce fac instituțiile de forță.

Armata: bate pas de defilare frumos, în ritm bisericesc-bizantin; luptă prin afara țării; se mai prăbușește cu câte un MIG; se mai antrenează cu americanii printr-un poligon; are mare grijă de oamenii ei care atunci când sunt recrutați primesc direct gradul de colonel și când trec în rezervă o fac cu gradul de general, ca mai apoi să se apuce de paranormal și dezvăluiri.

Poliția: dă multe amenzi șoferilor cărora le-a dat aiurea carnetul; se înhăitează cu clanurile interlope spre slava lui Dumnezeu și îndestularea proprie; aruncă caschetele prin piață; slujește clasa politică neghioabă.

Jandarmeria: se bate cu galeriile echipelor sportive; conduce cu smerenie babele spre exorcizări; păzește coliva care urmează a fi dată pomană înfometaților; păzește Monitorul Oficial; împarte fasole cu cârnați de zilele naționale; ciomăgește țăranii de la Pungești.

SRI: se ocupă de afaceri și îmbogățirea proprie; patronează posturi TV; manipulează prostimea.

SIE: ocupă toate funcțiile din Ministerul de Externe; face politică naționalist-mafiotă; indică străinilor ce a mai rămas de furat prin țară.

Parchetul: pune lambriu pe la vilele procurorilor; mai pune laba pe câte un politician corupt; face liste cu jurnaliștii răi; se înclină în fața primarilor corupți.

DNA: sperie lumea; bagă la zdup câte un politician doi, după care gâfâie; își face multă reclamă; reacționează cu întârziere în anumite cazuri.

DIICOT: îl doare-n cot de cât se fură-n România; mai zornăie cătușe; mai arestează câte un politician de sacrificiu spre deliciul prostimii.

În ritmul în care se mișcă aceste instituții de forță ne ducem sigur la vale. Deja suntem în groapa de gunoi dar, culmea, datorită politicienilor suntem și-n vârful munților!

Mă întreb dacă protestatarii și-au dat seama de toate aceste lucruri.
Ce poate face omul „neimportant” care privește spectacolul trădării?